Värmepumpar

Vi sprider värme
Kontakta oss idag!

Vi erbjuder totallösningar

Vi samarbetar med olika värmepumpstillverkare och erbjuder totallösningar för er fastighets uppvärmningsbehov.

Vi erbjuder luft/vatten värmepumpar, frånluftvärmepumpar, berg- och jordvärmepumpar samt luft/luft värmepumpar.

Vi arbetar främst med Nibe, Daikin och CTC.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Nibe

Nibe grundades 1949 av Nils Bernerup, som 1952 blev NIBE.

Till en början tillverkades främst varmvattenberedare, då mjölkbönder blivit ålagda att ha tillgång till varmvatten. Nibe utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva värmepumpslösningar för alla typer av fastigheter. Värmepumpar har de tillverkat i Markaryd sedan 1981.

Det är just Markaryd som är centrum för deras utveckling.

CTC

CTC har två betydelser, Celsius – Tellander – Clarin, efternamnen på grundarna, som startade företaget 1923 med tillverkning av produkter för uppvärmning. Namnet kan även kopplas till den latinska frasen, ”Cum Tentatione Corrigendi”, som betyder ”för vidare förbättring”. Företaget har sitt ursprung i Göteborg, men finns numera i Ljungby.

Företaget ägs idag av Nibe Industrier.

Daikin

Daikin grundades 1924 Ōsaka Metalworking Industries LP och man tillverkade kylrör för dåtidens flygplan. 1951 blev företaget det första i Japan att tillverka fristående luftkonditioneringsanläggningar i större skala. 1981 lanserar man som första Japanska företag VRV-systemet (Variable Refrigerant Volume). 1984 lanserar man som marknadens första företag luftkonditioneringssystem med inverter.

Daikin har funnits på den Europiska marknaden sedan 1972, i Ostende i Begien.

Värmepump gas

Med vår gasbehörighet kan vi också erbjuda gasvärmepumpar. Efter ett besök offererar vi den värmepump som passar just era behov. Vi samarbetar främst med Viessmann.

Företaget har sitt ursprung i Hof 1917, där mästerlåssmeden Johann Viessmann till en början reparerade jordbruksmaskiner. Sedan 1960-talet tillverkar företaget värmepannor av olika slag.

Om oss

Trelleborgs Rörservice AB är ett lokalt företag verksamt inom VVS och bygg. Vi ingår i Auktoriserade VVS-installatörer, enligt Säker Vattens reglemente.

Följ oss på sociala medier

Kontakt

0410-201 50

Norregatan 73

231 63, Trelleborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.