0410-201 50

Vi sprider värme

Värmepumpar

Vi erbjuder luft/vatten värmepumpar, frånluftvärmepumpar, berg- och jordvärmepumpar samt luft/luft värmepumpar.

toa badrum

VI ERBJUDER TOTALLÖSNINGAR

Vi samarbetar med olika värmepumpstillverkare och erbjuder
totallösningar för er fastighets uppvärmningsbehov.

NIBE

Nibe grundades 1949 av Nils Bernerup, som 1952 blev NIBE. Till en början tillverkades främst varmvattenberedare, då mjölkbönder blivit ålagda att ha tillgång till varmvatten.

Nibe utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva värmepumpslösningar för alla typer av fastigheter. Värmepumpar har de tillverkat i Markaryd sedan 1981. Det är just Markaryd som är centrum för deras utveckling.

NIBE

CTC har två betydelser, Celsius – Tellander – Clarin, efternamnen på grundarna, som startade företaget 1923 med tillverkning av produkter för uppvärmning.

Namnet kan även kopplas till den latinska frasen, ”Cum Tentatione Corrigendi”, som betyder ”för vidare förbättring”. Företaget har sitt ursprung i Göteborg, men finns numera i Ljungby. Företaget ägs idag av Nibe Industrier.

NIBE

Daikin grundades 1924 Ōsaka Metalworking Industries LP och man tillverkade kylrör för dåtidens flygplan. 1951 blev företaget det första i Japan att tillverka fristående luftkonditioneringsanläggningar i större skala.

1981 lanserar man som första Japanska företag VRV-systemet (Variable Refrigerant Volume). 1984 lanserar man som marknadens första företag luftkonditioneringssystem med inverter. Daikin har funnits på den Europiska marknaden sedan 1972, i Ostende i Begien.

NIBE

Med vår gasbehörighet kan vi också erbjuda gasvärmepumpar. Efter ett besök offererar vi den värmepump som passar just era behov. Vi samarbetar främst med Viessmann.

Företaget har sitt ursprung i Hof 1917, där mästerlåssmeden Johann Viessmann till en början reparerade jordbruksmaskiner. Sedan 1960-talet tillverkar företaget värmepannor av olika slag.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom er årliga förbrukning, ser över ert befintliga värmesystem, så som element och golvvärme. Därefter får ni en offert på en totallösning som passar er.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.