0410-201 50
Byggservice

Introduktion

Metro Therm står i spetsen för att erbjuda energieffektiva värmelösningar som möter de moderna behoven hos nordiska hushåll. Med ett dedikerat fokus på hållbarhet och prestanda, tillhandahåller företaget produkter som inte bara sparar energi men också förbättrar komforten i ditt hem.

Förbättrad Energieffektivitet

Metro Therms produkter är utformade för att maximera energieffektiviteten, vilket inte enbart minskar din miljöpåverkan utan även dina energikostnader. Detta är avgörande, särskilt i regioner med kalla klimat som kräver kontinuerlig uppvärmning under stora delar av året.

Produkter som Gör Skillnad

Från varmvattenberedare till avancerade värmepumpsystem, erbjuder Metro Therm ett brett sortiment av lösningar som möter specifika behov. Vare sig du behöver en mer hållbar metod för att värma ditt hem eller söker en uppgradering av ditt nuvarande system, har Metro Therm den rätta lösningen.

Engagemang för Miljön

Metro Therm tar sitt miljöansvar på allvar, vilket reflekteras i varje steg av deras produktutveckling. Genom att använda avancerad teknologi strävar företaget efter att minska koldioxidutsläppen och öka energieffektiviteten i varje hem.

Support och Kundservice

För att säkerställa att du får ut det mesta av dina produkter, erbjuder Metro Therm omfattande support och kundservice. Besök gärna vår webbplats för att lära dig mer om våra produkter, få offerter eller kontakta en certifierad installatör.

Avslutning och Framtidsutsikter

Metro Therm är dedikerade till att fortsätta utveckla innovativa lösningar som uppfyller kraven på energieffektivitet och hållbarhet. Med en solid grund av teknisk expertis och ett öga mot framtiden, är Metro Therm din pålitliga partner för en mer hållbar och kostnadseffektiv värmekomfort.

För ytterligare information eller hjälp med installation, kontakta oss på Trelleborgs Rörservice.

Byggservice

Frågor och svar

Hur bidrar Metro Therm till att minska energiförbrukningen i mitt hem?

Genom att designa sina produkter för maximal energieffektivitet bidrar Metro Therm till att de använder mindre energi, vilket i sin tur leder till lägre kostnader och minskad miljöpåverkan.

Vilka specifika produkter från Metro Therm rekommenderar ni för ett nordiskt klimat?

För de nordiska förhållandena rekommenderar vi särskilt våra avancerade värmepumpsystem och varmvattenberedare, eftersom de är anpassade för att effektivt hantera långa och kalla vintrar.

Var kan jag få hjälp med installation och underhåll av Metro Therms produkter?

För att få hjälp kan du besöka Metro Therms officiella webbplats för detaljerad information om våra produkter, och där kan du även enkelt begära offerter från rekommenderade installatörer för professionell installation och service.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.