0410-201 50
Byggservice

Upptäck MetroTherm och deras miljövänliga vattenberedare

Dessutom erbjuder Metro Therm en rad miljövänliga lösningar som inte bara tillgodoser ditt hem med varmvatten utan också hjälper till att minska din miljöpåverkan. Från kompakta modeller till storskaliga system har Metro Therm alternativ för alla, vilket gör dem till ett idealiskt val för miljömedvetna hushåll.

Anpassade vattenberedare för varje hus och hem

Oavsett om du har ett luftbaserat värmesystem eller behöver en direkt elektrisk uppvärmning, erbjuder Metro Therm vattenberedare som integreras sömlöst med din befintliga infrastruktur. Därtill finns det för dem med värmepumpar specialdesignade modeller som effektivt ökar både kapacitet och effektivitet, vilket optimerar ditt hem för bättre energianvändning och kostnadseffektivitet.

Smarta styrningsalternativ och en hållbar framtid

Metro Therm går i bräschen med sina smarta vattenberedare som låter dig kontrollera och optimera din energiförbrukning på distans. Dessa innovativa lösningar är inte bara bra för plånboken, utan även för planeten, vilket bidrar till en hållbar utveckling för både individ och miljö.

Produktserier som täcker alla behov

Oavsett om du bor i ett litet stadshus eller ett stort lantbruk, har Metro Therm en vattenberedare för dig. Med serier som Metro Smart och Metro Modul kan du skräddarsy lösningen som bäst passar ditt unika behov, vilket säkerställer att du får precis den vattenberedare som möter både dina praktiska och estetiska krav.

Tillbehör och Support för Långsiktiga Lösningar

För att säkerställa att din vattenberedare fungerar optimalt, erbjuder Metro Therm ett fullt sortiment av tillbehör och reservdelar. Dessutom finns support alltid nära till hands genom deras omfattande nätverk av återförsäljare och tekniska experter, vilket garanterar att du får den hjälp du behöver när du behöver den.

Kontakta Trelleborgs Rörservice för råd och information

Är du intresserad av att veta mer om hur Metro Therm kan förbättra ditt hem? Kontakta oss på Trelleborgs rörservice för personlig rådgivning och installation, så att vi kan hjälpa dig att välja och installera den bästa lösningen för ditt specifika behov.

Byggservice

Frågor och svar

Hur bidrar Metro Therm vattenberedare till en mer hållbar framtid?

Genom att använda avancerade teknologier, minskar Metro Therm vattenberedare energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Detta leder till en hållbarare planet.

Vilken modell rekommenderas för ett litet hushåll?

För mindre hushåll är Metro Minett-serien perfekt, eftersom den är kompakt och energieffektiv. Detta säkerställer att du har tillräckligt med varmvatten utan att slösa energi.

Var kan jag få hjälp med installation av en Metro Therm vattenberedare?

För installation och support, kontakta Trelleborgs rörservice. Vi hjälper dig att välja rätt modell och ser till att installationen blir korrekt utförd för optimal prestanda och hållbarhet.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.