0410-201 50
Byggservice

Introduktion till NIBE S-serien

Upptäck NIBE S-serie värmepumpar, en ledande lösning inom hållbar värme- och kylteknik. Dessa innovativa värmepumpar erbjuder inte bara ökad inomhuskomfort och effektiv energianvändning utan är även utformade för att möta de moderna och miljömedvetna hushållens behov.

Innovativa funktioner

S-seriens värmepumpar integrerar väderprognoser och elprisdata. På så vis optimerar de inomhusklimatet och minskar energikostnaderna. Dessutom anpassar deras avancerade teknologi värme- och kylsystemen efter både aktuella och förväntade väderförhållanden samt elpriser.

Hållbarhetsfokus

NIBE har länge varit i framkant för att erbjuda hållbara lösningar, och S-serien är inget undantag. Genom att använda miljövänliga köldmedier och energieffektiv teknologi stärker dessa värmepumpar företagets engagemang för miljön. Således förstärker de också varumärkets rykte och ger konsumenterna en möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid.

Mångsidig användning

S-seriens värmepumpar är inte bara flexibla utan även idealiska för olika typer av bostäder. Eftersom de enkelt integreras i smarta hemsystem, blir de ett perfekt val för teknikintresserade hushåll som strävar efter effektivitet och bekvämlighet. Därmed möter de de höga kraven från moderna konsumenter.

Intelligent kontroll

Genom att använda myUplink-appen kan användare enkelt övervaka och styra sin värmepump på distans. Denna funktionalitet säkerställer inte bara optimal komfort och energieffektivitet, utan ger också användarna full kontroll över deras hemmiljö, oavsett var de befinner sig.

Säkerhet och tillförlitlighet

Med över 70 års erfarenhet garanterar NIBE hög kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet på sina produkter. Därför erbjuder de omfattande garantier och supporttjänster som ger konsumenterna ytterligare trygghet och bekräftar att de kan lita på S-seriens värmepumpar för att säkerställa deras hemkomfort.

Extra funktioner

Utöver grundfunktionerna erbjuder S-serien också väderberoende drift och röststyrning. Dessutom förbättras energibesparingarna ytterligare genom integration med solpaneler, vilket ökar användarvänligheten och gör användarupplevelsen mer tillfredsställande.

Kundsupport och finansiering

NIBE erbjuder expertis och rådgivning, samt hjälp med att ansluta till installatörer och finansieringsalternativ för att stödja kunderna i deras beslut att välja och installera rätt värmepumpslösning. Följaktligen gör de processen enklare och mer tillgänglig för alla.

Om NIBE

Grundat 1952 har NIBE en lång historia av att producera energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Deras engagemang för miljöansvar genomsyrar inte bara deras produkter utan också deras företagskultur, vilket fortsätter att positionera dem som ledare inom branschen.

Byggservice

FAQ

Hur påverkar integrationen av väderprognoser och elprisdata min energianvändning?

Svar: Genom att justera värmepumpens drift baserat på realtidsdata, optimerar systemet energiförbrukningen och minskar därmed energikostnaderna.

Fråga: Är S-seriens värmepumpar kompatibla med alla smarta hemsystem?

Svar: Ja, dessa värmepumpar är utformade för att smidigt integreras med flera ledande smarta hemsystem, vilket gör dem både flexibla och användarvänliga.

Fråga: Vilka garantialternativ erbjuder NIBE för S-serien?

Svar: NIBE erbjuder omfattande garantier och supporttjänster som garanterar långvarig tillförlitlighet och prestanda, vilket ger kunderna extra trygghet i deras investering.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.