0410-201 50
NIBE

Introduktion

Ursprungligen, med en lång historia som börjar i Markaryd, har NIBE framträtt som en global frontfigur inom hållbara energilösningar. Därefter, denna blogg utforskar hur NIBE fortsätter att innovera och leda inom klimatteknologi.

Hållbar utveckling och Innovation

Sedan starten har NIBE etablerat sig som en pionjär i utvecklingen av hållbara energilösningar. Genom att integrera förnybar energi med avancerad teknik, har de skapat system som inte bara sparar energi utan också förbättrar livskvaliteten globalt.

Globala Utmaningar och Lokala Lösningar

Trots deras globala räckvidd har NIBE inte glömt sina rötter i Markaryd. Samtidigt anpassar de sina innovationer för att möta lokala behov, medan de även tar itu med globala miljöutmaningar.

Framtidsutsikter och Engagemang

Ständigt dedikerade, strävar NIBE efter att driva branschen framåt med kontinuerliga förbättringar och innovationer. Dessutom är deras mål att fortsätta vara i framkant av teknik för hållbara energilösningar, vilket de understryker genom sina kontinuerliga investeringar i forskning och utveckling.

Trelleborgsrörservice

Hos Trelleborgsrörservice är vi specialiserade på installation och underhåll av NIBEs produkter. Dessutom är våra tekniker välutbildade för att anpassa lösningar efter era behov. Följaktligen, genom vårt engagemang, garanterar vi att ert NIBE-system fungerar effektivt och problemfritt. Slutligen, genom att välja oss, säkerställer ni en energieffektiv drift i ert hem eller företag.

Byggservice

FAQ

Vad gör NIBE hållbara energilösningar unika?

Svar: NIBE kombinerar högsta tekniska innovation med ett starkt engagemang för hållbarhet, vilket gör deras lösningar både effektiva och miljövänliga.

Hur bidrar NIBE’s produkter till en hållbar värld?

Svar: Genom att använda förnybar energi och avancerade energisparande tekniker, hjälper NIBE’s produkter till att drastiskt minska miljöpåverkan.

Vilka framtida innovationer kan vi förvänta oss från NIBE?

Svar: NIBE är kontinuerligt på jakt efter att förbättra och innovera sina produkter, vilket innebär en ständig utveckling mot ännu mer energieffektiva och hållbara lösningar.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.