0410-201 50

CTC Luft-till-vattenvärmepumpar – Effektivitet möter Miljöhänsyn

Byggservice

Introduktion:

I en era där hållbarhet och ekonomi går hand i hand, erbjuder CTC luft-till-vattenvärmepumpar som inte bara sänker dina uppvärmningskostnader utan också aktivt bidrar till en grönare planet. Dessutom minskar dessa system uppvärmningskostnaderna för hushåll med upp till 75%, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna husägare.

Effektiviteten hos CTC:s Luft-till-vattenvärmepumpar:

CTC:s luft-till-vattenvärmepumpar använder energi från utomhusluften för att värma upp vatten, vilket dramatiskt minskar både kostnader och CO₂-utsläpp. Dessutom, med teknologier som variabla hastighetspumpar i CTC EcoAir 600-serien, anpassas kompressorhastigheten efter husets uppvärmningsbehov. Å andra sidan erbjuder CTC EcoAir 400-serien, med sin start-stopp-funktionalitet, enklare installationer för olika bostadstyper.

Produktutbud anpassat för alla hem:

Oavsett om du bor i ett stort fristående hus eller ett mindre radhus, har CTC en värmepump som passar just dina behov. Specifikt är modellen CTC EcoAir 600M idealisk för större fastigheter, medan CTC EcoAir 400 och CTC CombiAir passar perfekt för mindre bostäder eller där enklare installationer önskas.

Beräkna dina potentiella besparingar:

På CTC:s webbplats finns en sparandekalkylator där du kan ange din nuvarande uppvärmningsmetod och användning för att beräkna hur mycket du kan spara genom att byta till en av deras värmepumpar. Följaktligen hjälper detta verktyg dig att göra ett välgrundat val baserat på din specifika situation.

Kvalitet och Pålitlighet:

CTC prioriterar högsta kvalitet och tillförlitlighet i sina värmepumpar och rekommenderar professionell installation för att säkerställa optimal prestanda. Dessutom erbjuder de kostnadsfria konsultationer och assistans för att hitta den värmepump som bäst möter dina behov.

Avslutning:

Genom att välja en av CTC:s luft-till-vattenvärmepumpar får du inte bara en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmningslösning, utan du bidrar även till en hållbarare framtid. Därför, om du har frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss på Trelleborgs Rörservice. Vi är här för att hjälpa dig!

Byggservice

FAQ

Hur mycket kan jag spara genom att installera en CTC luft-till-vattenvärmepump?

Svar: Genom att använda CTC:s sparandekalkylator på deras webbplats kan du beräkna dina potentiella besparingar baserat på din nuvarande uppvärmningsmetod och energianvändning. Följaktligen kan många användare spara upp till 75% på sina uppvärmningskostnader.

Vilken modell av CTC:s värmepumpar passar mitt hem bäst?

Svar: För att bestämma vilken modell som passar ditt hem bäst, rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation där våra experter kan utvärdera dina specifika behov och förhållanden. Dessutom kan du överväga CTC EcoAir 600M för större fastigheter och CTC EcoAir 400 eller CTC CombiAir för mindre bostäder eller enklare installationer.

Vad innebär installationen av en luft-till-vattenvärmepump?

Svar: Installationen bör utföras av en professionell för att säkerställa optimal funktion och effektivitet. Dessutom inkluderar installationen vanligtvis montering av både inomhus- och utomhusenheter, anslutning till befintliga värmesystem och konfiguration av styrning och övervakningssystem.

För våra kunders säkerhet

ENERGI GAS SVERIGE

gasinstallation

Trelleborgs rörservice är medlemmar i branchorganisationen Energi Gas Sverige. Trelleborgs rörservice har behörighet att utföra och arbeta med installationer av EG typgodkända gasapparater, spisar och restaurangapparater för matlagning.

VVS-AUKTORISATION

saker vatten

Trelleborgs rörservice är ett auktoriserat VVS-företag och är medlemmar hos Säker Vatten AB.

INSTALLATÖRSFÖRETAGEN

installators foretagen

Trelleborgs rörservice är medlemmar hos Installatörsföretagen som är en branch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation, och teknisk isolering.