Byggservice

Inga arbeten är för små för oss
Kontakta oss idag!

Vi erbjuder helhetslösningar

Vi på Trelleborgs Rörservice utökar vår styrka med en byggservicesida för att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar.

Vi eftersträvar att bli en trygg samarbetspartner till alla våra kunder, oavsett om du är en privat konsument, arbetar för ett fastighetsbolag eller representerar en bostadsrättsförening. Inga arbeten är för små för oss. Vi utför allt från byggservice till entreprenader. Därtill till- och ombyggnader, underhållsarbeten och nybyggnationer.

Alla våra medarbetare arbetar med våra ledord i åtanke, kompetens, flexibilitet och kommunikation. På så sätt står vi till tjänst för våra kunder oavsett om det är ett akut eller planerat arbete.

Välkommen att kontakta oss!

Kaklat och klart

Funderar du på att renovera badrummet eller en gästtoalett som sett likadan sedan huset byggdes? Kontakta gärna oss då. Med vårt koncept Kaklat & Klart är vi med hela vägen från start till mål.

Konceptet är enkelt och stilrent i en skandinavisk utformning. Välj själv vilket kakel och klinker som passar din smak i vitt eller grått. Vill du hellre ha badrumsmatta så ordnar vi det.

Gör enkelt tillval av kommoder, spegelskåp och andra installationer. Sedan ordnar vi resten.

Om oss

Trelleborgs Rörservice AB är ett lokalt företag verksamt inom VVS och bygg. Vi ingår i Auktoriserade VVS-installatörer, enligt Säker Vattens reglemente.

Följ oss på sociala medier

Kontakt

0410-201 50

Norregatan 73

231 63, Trelleborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.