Om oss

Välkommen till Trelleborgs Rörservice AB.
Kontakta oss idag!

Trelleborgs Rörservice AB

Trelleborgs Rörservice startades 2009 som ett enmansföretag. Med tiden har företaget sakta men säkert vuxit sig större eftersom efterfrågan ständigt har ökat. 2011 ombildades företaget till ett aktiebolag och idag är vi ett dussintal anställda rörläggare med kontor på Norregatan 73 i centrala Trelleborg. Vi arbetar i stora delar av södra och västra Skåne och utför bl.a uppdrag i Trelleborg, Vellinge, Svedala, Malmö, Lund, Skurup och Ystad.

VVS Trelleborg Vellinge Malmö

De senaste åren har vi arbetat flitigt med att effektivisera företaget med bland annat ett tidsbokningssystem eftersom er tid är lika viktig som vår, därför känner vi en stolthet i att vara punktliga.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i att anlita oss som din VVS-partner. Med våra ledord –  kompetens, flexibilitet och kommunikation, är vi ett personligt företag som värnar om våra relationer med såväl kunder som samarbetspartners. Genom att leverera produkter som är pålitliga tillsammans med yrkesskicklighet vill vi skapa en positiv upplevelse för er som anlitar oss.

/ Trelleborgs Rörservice AB

Vi följer gällande branschregler och ingår i Auktoriserade VVS-installatörer enligt Säker Vattens reglemente.

Som gasinstallatör följer vi de normer och anvisningar uppsatta av Energigas Sverige.

Våra lokala partners i Trelleborg

Tveka inte, kontakta oss idag för

en kostnadsfri offert!

Tveka inte, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Om oss

Trelleborgs Rörservice AB är ett lokalt företag verksamt inom VVS. Vi ingår i Auktoriserade VVS-installatörer, enligt Säker Vattens reglemente.

Kontakt

0410-201 50

Norregatan 73, 231 63 Trelleborg